اطلاعات جامع


مجارستان جزو امضا کنندگان توافقنامه شنگن میباشد و به این معنا است که با داشتن ویزا و یا اقامت مجارستان شما قادر به تردد در تمام کشورهای حوزه شنگن خواهید بود.

کشورهای حوزه شنگن‌ عبارتند از:  اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبرگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوییس، لیختن‏ اشتاین

انواع مختلف ویزا از سفارت مجارستان در تهران قابل درخواست میباشد. شما می‌بایست در انتخاب نوع ویزای خود دقّت لازم‌ را داشته باشید زیرا جهت تغییر ویزا، بازگشت دوباره شما به ایران و درخواست دوبارهٔ ویزا الزامی میباشد.
مدّت زمان اخز ویزا بین ۳۰ تا ۶۰ روز میباشد و سفارت مجارستان از شما مبلغ اخز ویزا را نیز درخواست خواهد کرد.

درخواست انواع ویزا از‌ مجارستان پروسه‌ مشخصی دارد و در صورت صلاحیت و ارائه بدون نقص مدارک لازم و فرم‌های بدون غلط، درخواست شما آسانتر به نتیجه خواهد رسید.
در صورت تمایل، جهت درخواست ویزا از مجارستان با ما تماس حاصل فرمایید تا شما‌ را در این‌ امر راهنمایی کنیم.

اقامت در مجارستان

کارت اقامت بعد از گرفتن ویزا قابل درخواست میباشد.
جهت دریافت کارت اقامت مجارستان،‌ پیش از پایان ویزا، مراجعه به اداره اقامت واقع در کشور مجارستان الزامی است. همانطور که در بالا ذکر شده، نوع ویزای شما از اهمیت زیادی برخوردار است و تاثیر فراوانی در تبدیل آن به کارت اقامت دارد. کارت اقامت حکم ویزا را دارد با این تفاوت که تردد در مجارستان و سایر کشورهای حوزه شنگن تا پایان اعتبار کارت شما امکانپذیر میباشد. اگرچه در اکثر موارد جهت تمدید کارت اقامت، تعداد روزهای سپری شده در مجارستان (و حوزه‌ شنگن) و خارج از آن تاثیر گذار و شمرده نیز میشوند، به عنوان مثال اگر شخصی دارای اقامت کاری از طریق ثبت شرکت باشد، جهت تمدید کارت خود نباید بیشتر از ۹۰ روز در سال خارج از مجارستان و حوزه شنگن ساکن‌ باشد.
کارت اقامت معمولاً یک ساله صادر میشود هرآنچه که مدّت اعتبار کارت اقامت دانشجویی بستگی به مدّت زمان سال جاری تحصیلی و مدّت اعتبار اقامت کاری بستگی به مدّت اجازه کار دارد. در صورت دریافت اقامت از طریق ثبت شرکت، مدّت اعتبار اقامت در سال اوّل یک ساله بوده و پس از آن تمدید اقامت بیشتر از یک سال نیز امکانپذیر خواهد بود.

کارت اقامت دائم

افرادی که دارای کارت اقامت کاری هستند، پس از مدّت ۳ سال قابلیت دریافت کارت اقامت دائم را خواهند داشت.
افرادی که دارای کارت اقامت دانشجویی هستند، پس از مدّت ۶ سال قابلیت دریافت کارت اقامت دائم را خواهند داشت. در هر ۲ حالت متقاضی نباید بیشتر از ۹۰ روز در سال خارج از مجارستان ساکن باشد و می‌بایست امنیت مالی خود را به اداره اقامت مجارستان اثبات کند.

مشاوره

- آیا در جهت انتخاب رشته و انتخاب محل تحصیل صحیح نیاز به راهنمایی‌ دارید؟
- آیا نیاز به اطلاعات در جهت سرمایه‌گذاری و شرایط شغلی‌ در مجارستان دارید؟
- آیا در بوداپست زندگی‌ می‌کنید و نیاز به راهنمایی‌ دارید ؟

در جهت دریافت مشاورهٔ رایگان با شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمائید.
باعث افتخار ماست که بتوانیم تجربیات و عقاید خود را در اختیار شما بگذاریم.
ما آمادهٔ پاسخگویی به تمام سؤالات شما هستیم

 تلفن تماس: ۰۰۳۶۷۰۴۳۹۷۴۹۷